Обади ни се
02 961 32 36

Меню
Меню

За нас

Ние знаем, че нашата интернет аптека е нашето лице. За това влагаме особено старание в изготвянето на описанията на лекарствата, билките, хранителните добавки и всички други продукти, които предлагаме. Ние не просто вземаме описанието, което производителя на продукта предлага, ние го допълваме с информация от различни медицински източници. Целта ни е да ви дадем максимално количество вярна информация, за да може да направите своя избор максимално правилно.
Не трябва да забравяте, обаче, че самолечението е опасно. Винаги се консултирайте с лекар и/или фармацевт относно диагностицирането и воденето на лечебния процес. За това и ние сме готови винаги да Ви консултираме. Може свободно да ни пишете на
e-mail или във Facebook.

Девизът на фирмата ни е „Само това от което имате нужда“. В него се съдържа цялата ни философия на работа – да предлагаме продукти от качествени производители, които са се доказали във времето, да предлагаме информация от проверени източници, да Ви предложим продукт (или съвет), който е най-подходящия за Вас (не за някой друг)!
И понеже уважаваме правото на клиента, ако Вие желаете даден продукт, който не предлагаме в интернет аптеката, ние сме готови да го поръчаме и да Ви го доставим*.

*Не се отнася за лекарства по лекарско предписание.

Сравнение на продукти
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!

Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“. Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки.